Borduren

Op zoek naar geborduurde werkkledij of gepersonaliseerd geborduurd textiel? 

 

Indien je kiest voor borduren, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. 

Borduren van textiel kan op bijna alle stoffen en geeft geen hinder bij het wassen. Zelfs na veelvuldig wassen blijft het resultaat even mooi. 

Al vanaf één stuk help ik je graag verder. Kom gerust langs op afspraak voor een persoonlijke bespreking van het borduurwerk te Aartrijke. 

 

Het borduurbestand

Vooraleer een logo of ander bestand geborduurd kan worden, dient het logo omgezet te worden naar een borduurpatroon. Het gedigitaliseerd borduurbestand wordt bewaard op de server voor eventuele latere bestellingen.  

 

Het borduurwerk

 

De kostprijs van het borduurwerk is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het borduurwerk. Daarom wordt de kostprijs berekend aan de hand van het aantal steken. Per 1000 steken bedraagt de prijs € 1,50. Voor een borduurpatroon van 4000 steken bedraagt de prijs dan bijvoorbeeld € 6. Het bepalen van het aantal steken gebeurt bij de omzetting van het logo of de afbeelding naar het gedigitaliseerd borduurbestand. 

 

Daarom is een offerte op maat steeds mogelijk en volledig vrijblijvend!

 

Naast de standaard kleuren kan je ook kiezen voor fluo, metallic of mat garen. Indien er gekozen wordt voor fluo, metallic of mat garen is er een kleine meerprijs afhankelijk van het soort garen. 

 

Het borduren van logo's voor werkkledij

 

Indien u beschikt over eigen blanco werkkledij, dan mag deze zeker worden binnengebracht na afspraak.

 

Beschikt u zelf niet over blanco werktextiel, dan bent u steeds welkom na afspraak voor gepast advies over het materiaal, de stoffen en hun samenstelling, de pasvorm. Samen zoeken we naar wat het best bij u en uw bedrijf past. 

Een bezoek aan uw bedrijf is steeds mogelijk na afspraak. 

Het borduren van namen of tekst

 

Het borduren van namen of tekst op eigen materiaal is steeds mogelijk. U bent welkom om het materiaal binnen te brengen na afspraak. 

Samen bespreken we de kleur van het garen en het lettertype. Hiervoor heeft u de keuze uit vaste lettertype's of een lettertype naar keuze. Het borduren op basis van een geboortekaartje, uitnodiging, ... is ook steeds mogelijk. Geen idee is te moeilijk!

 

Voor het borduren van namen of tekst worden volgende prijzen gehanteerd:

Klein

tot 10 cm : € 7,50

tot 20 cm: € 15

Groot 

tot 26 cm : € 19,99

tot 30 cm: € 24,99

 

Indien gekozen wordt voor een borduring op basis van het geboortekaartje, uitnodiging, of een ander specifiek lettertype dat niet tot onze vaste lettertype's behoort, dan wordt een instelkost aangerekend van € 3,50

 

Zijn er vragen? 

Mail vrijblijvend naar sewcute@outlook.be

Of kom langs na afspraak voor borduurwerk te Aartrijke