Verzenden

Verzenden

Alle pakketjes worden verstuurd met Bpost. 

 

Verzendkosten:

Verzenden in België: € 5,95

Verzenden naar Nederland: € 7.95

 

 

Vanaf €75 gratis verzending 

 

Ophalen:

Gratis ophalen te Aartrijke is mogelijk na afspraak. Contacteer me hiervoor per telefoon 0493 72 61 68 of per e-mail: sewcute@outlook.be

 

Afleveradres:

Het pakket kan geleverd worden op uw eigen adres of rechtstreeks naar de ontvanger. Indien u rechtstreeks naar de ontvanger wenst te versturen, laat mij dit dan even weten bij de opmerkingen. Ik zorg voor een bijpassend kaartje en zal hierop uw naam vermelden. Wenst u nog een andere boodschap erbij, aarzel niet om dit door te geven.

 

 Levertijd:

Alle producten op sewcute zijn handgemaakt. Uiteraard houden we er rekening mee dat je het pakketje zo snel mogelijk wenst te ontvangen. De gemiddelde verzendtermijn bedraagt 2- 7 werkdagen na bestelling. In drukkere periodes zoals de feestdagen kan de levertermijn oplopen. Heb je hierover vragen, aarzel niet om contact op te nemen per telefoon of per e-mail. 

Alle pakketjes worden verstuurd met Bpost. De effectieve levertermijn is dan afhankelijk van Bpost. Meestal wordt het pakket de volgende dag al geleverd. In drukkere periodes kan dit oplopen.

 

Volg je pakket:

Nadat je een bestelling geplaatst hebt op www.sewcute.be, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace nummer. Hiermee kan je het pakje volgen. Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de Bpost chauffeur een briefje achterlaten met contactgegevens en het pakket vervolgens naar een afhaalpunt brengen. Van alle stappen in het verzendproces wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

 

Pakje ontvangen:

Na ontvangst van je bestelling, heb je 14 dagen tijd om het artikel terug te sturen. Gepersonaliseerde producten kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden. 

Wanneer het artikel beschadigd is op het moment dat je het ontvangt, vragen we om direct een mailtje te sturen naar sewcute@outlook.be